arrow_down_small alarabiTryck

Du kan trycka på flera sätt, i olika material och storlekar. Oavsett vad du väljer att trycka så ska du veta att vi håller oss i framkant när det gäller teknik och kan därför alltid erbjuda utskrifter i hög kvalité. Här nedan kan du läsa mer om hur och vad vi trycker. Hittar du inte det du söker eller undrar du något så är det bara att slå en signal.


arrow_down_small alarabi Laserutskrifter

Vi levererar utskrifter i hög kvalité, både i svartvitt och färg och i format upp till 570 x 360 mm, och vi använder oss av ytvikter mellan 80 och 350 gram. Vi kan även printa direkt på plast från 120 upp till 350 micron i format 450 x 320 mm.


 Storformat

Vi skriver ut storformat i 6 färger, CMYK + light cyan och light magenta. Format upp till 1600 mm bred och på längden är vad som finns på rullen som är begränsningen (upp tilll 50 meter). Vi klarar många olika material såsom papper, tyg, plast, tapet, banderollväv och dekaler. De utskrivna dekalerna eller färgad folie kan vi figurskära i vilken form du önskar. Vi kan leverera roll-ups, pop-ups, podier, broschyrställ, allt du behöver för mässor och utställningar.


 Stencileringstryck i risograf

Det här är en bra metod om man endast vill ha ett enklare tryck i en färg på kuvert eller papper.


 Sublimeringsutskrifter

Vi skriver ut på plastkort i kreditkortsformat. Du kan välja bland de flesta färger som finns, till och med guld och silver.


 Print on demand

Den här tjänsten innebär att man trycker exakt den upplaga som behövs för stunden. En bra sak för ekonomin då du kan ändra innehållet mellan tryckningarna.